Αθλητικά

Μία γιορτή του αθλητισμού το 9ο Run Greece

Off

Μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, αποτέλεσε το 9ο Run Greece που έγινε το πρωί της Κυριακής στην πόλη των Ιωαννίνων, στην πόλη στην οποία πριν από εννέα χρόνια πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας Run Greece, που μετατράπηκε σε θεσμό. 1.700 περίπου αθλητές έλαβαν μέρος στους αγώνες των 5, 10 χιλιομέτρων, στον παιδικό αγώνα, αλλά και σε έναν αγώνα που είχε μόνο νικητές, την ποδηλατάδα για τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Μία πρωτοβουλία με τη συμμετοχή του υφυπουργού. Περιβάλλοντος κ. Αμυρά, που αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και στην οποία συμμετείχαν αρκετά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Ο Νέστορας Κολιός ήταν ο νικητής της διαδρομής των 10 χιλιομέτρων, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ διαδρομής, ενώ τις περισσότερες συμμετοχές είχε ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.

Σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Θαν. Χασκής, ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Λαζάνης, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Μ. Χρυσοστόμου στάθηκαν στη σημασία που έχει η υποστήριξη τέτοιων διοργανώσεων.

Ο Γ. Αμυράς από την πλευρά του στο τέλος της ιδιαίτερης ποδηλατοβόλτας ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ