Ήπειρος

Θετική εξέλιξη η δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος

Off

Για μία εξαιρετικά θετική είδηση και εξέλιξη που ικανοποιεί και την τοπική κοινωνία της Άρτας, αντιμετωπίσει όμως κυρίως ένα ζήτημα προοπτικών για την Ήπειρο, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αρταίων, σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου για την δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος στο Αγροδιατροφικό Πάρκο της Άρτας.

Ο κ. Τσιρογιάννης τόνισε, ότι υπάρχουν οι υποδομές και μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα στους τοπικούς φορείς να δράσουν ώστε να τις βελτιώσουν για να αποκτήσει η Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μία καλύτερη εικόνα και πολλές περισσότερες δυνατότητες, για την εξέλιξή της.

Ο δήμαρχος Αρταίων στο μεταξύ επανέλαβε, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ωστόσο σχολίασε και την απόφαση των παρατάξεων με επικεφαλής την κα Ταπραντζή και τον κ. Παπαλέξη αντίστοιχα, να κατέλθουν από κοινού στις εκλογές για τον Δ. Αρταίων.

«Σέβομαι όποια απόφαση και όποια κίνηση γίνεται, αλλά ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι ακόμη αρκετός θα μεσολαβήσουν και οι εθνικές εκλογές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, είναι μία μακρά και δύσκολη διαδικασία, λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και τον αριθμό των υποψηφίων κάθε παράταξης. Στις εκλογές δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Υπάρχουν φαβορί που έχασαν και αουτσάιντερ που έχουν κερδίσει. Εμείς θα απευθυνθούμε στους πολίτες με το πρόγραμμά μας που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, να υλοποιήσουμε και συνεχίζουμε», ανέφερε ο κ. Τσιρογιάννης.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου