Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:22
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η ενημέρωση για την ενεργειακή εξοικονόμηση

Off

Μία πρώτη ενημερωτική δράση στο πλαίσιο της εβδομάδας κλιματικής ουδετερότητας που διοργανώνουν ο Δήμος Ιωαννιτών και η ΡΑΕ έγινε τη Δευτέρα το πρωί στο Δημαρχείο και αφορούσε στον ίδιο τον Δήμο, τις υπηρεσίες και τα νομικά του πρόσωπα.

Περιελάμβανε εκτενή ενημέρωση για τα μέτρα ενεργειακής εξοικονόμησης όπως επίσης και για το Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα, τους βασικούς άξονες του οποίου παρουσίασε ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ειδικός Επιστήμονας, Διευθυντής Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΡΑΕ, Διονύσης Παπαχρήστου.

«Σκοπός των δράσεων που γίνονται είναι η ευαισθητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, των φορέων της πόλης και της τοπικής κοινωνίας για την κλιματική ουδετερότητα αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας, ένα μέγιστο πρόβλημα που μας απασχολεί τους τελευταίους μήνες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Την Παρασκευή

Στην διάρκεια της εβδομάδας και μέσα από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν η ΡΑΕ θα παρουσιάσει το δικό της σχέδιο για την κλιματική ουδετερότητα. Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, στις έξι το απόγευμα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» με κεντρικό στόχο τη συνδιαμόρφωση του Κλιματικού Συμφώνου για την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας το 2030.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ