Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 06:18
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Νοεμβρίου 2015
Ήπειρος

Συντονισμένες προσπάθειες για την εύρεση στέγης

Off

Συντονισμένες προσπάθειες για την εύρεση στέγης και για τους φοιτητές που δεν εξασφάλισαν δωμάτιο στις Εστίες κάνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του χτες ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης έχει αποστείλει δύο επιστολές από την Πρυτανεία προς την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου με στόχο να εξασφαλιστούν δωμάτια.
«Εμείς ως Πανεπιστήμιο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε λύση όπως είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε. Ελπίζουμε αυτό να γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια αφού ο ίδιος ο περιφερειάρχης δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα» είπε ο κ. Καψάλης.
Στο μεταξύ, ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για φοιτητές των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, για χορήγηση μετεγγραφής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, www.minedu. gov.gr .
Αναφερόμενος στο ζήτημα ο πρύτανης υποστήριξε ότι το Πανεπιστήμιο είναι σε θέση να κάνει τα προβλεπόμενα για τις μετεγγραφές των φοιτητών. 

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου