Αθλητικά

Συνεχείς οι διεθνείς επιτυχίες

Off

Για μία ακόμα φορά η Ανθή Λιάγκου πέτυχε διεθνή διάκριση σε μεγάλους αγώνες. Η γιαννιώτισσα αθλήτρια, του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμΕΑ, κατέκτησε για την Ελλάδα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα της κατηγορίας F33  στο 7ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου «Ντόχα 2015». Οι έγκυρες βολές της ήταν 4.68μ., 4.85μ., 4.34μ., και 4.77μ.
Συνολικά η εθνική ομάδα πήγε πολύ καλά στους αγώνες, ήταν 19η ανάμεσα σε 96 χώρες που έλαβαν μέρος και έφτασε τα οκτώ μετάλλια (τρία χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα) ενώ εξασφάλισε και τέσσερις θέσεις για τη χώρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».
Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει με ανακοίνωσή της, τα θερμά της συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Πύρρος ΑμΕΑ, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ. Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας τονίζει πως «η Ανθή με τις συνεχείς διεθνείς επιτυχίες της τιμά την πόλη μας. Κυρίως όμως, με την ακατάβλητη προσπάθεια της, αποτελεί ένα παράδειγμα δύναμης για όλους τους συνανθρώπους μας με αναπηρία».                          ΦΙΛ.Κ.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου