Αθλητικά

Με επιτυχία οι περιφερειακοί αγώνες Μπριτζ στα Γιάννενα

Off

Με μαζικότητα και επιτυχία διεξήχθη στα Γιάννενα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Βορειοδυτικής Ελλάδος από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Συμμετείχαν αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Λευκάδα, Βέροια, Χαλκίδα, Μυτιλήνη, Ρόδο αλλά και από το Παρίσι.

Επίσης το εύρος των ηλικιών ήταν πολύ μεγάλο με συμμετέχοντες από 12 μέχρι και 80 ετών.

Την έναρξη των εκδηλώσεων χαιρέτησαν οι: Νίκος Τσόλης, αντιδήμαρχος αθλητισμού, Ι. Αϊβατίδης Ιωάννης, αντιδήμαρχος Αλ. Αθανασιάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και Λ. Καραγιαννόπουλος, πρόεδρος του Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων.

Η διεύθυνση των αγώνων έγινε από τους διαιτητές Γεωργία Μήτση και Γιώργο Μεσθενέα.

Στις ομάδες, την πρώτη θέση κατέκτησε ομάδα αποτελούμενη από τους αθλητές Καραγιαννόπουλο Λ., Εφαπλωματά Ε., Ποάλα Δ. από τα Γιάννενα, την Παναγάκη Μ. από Αθήνα και τον Οικονομόπουλο Γ. από τη Θεσσαλονίκη.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με τους Λαδένη Α., Σταυρινού Α, Σταυρινό Σ., Αθανασιάδη Α., Αγγελόπουλο Π. και Μπαλόκα Δ. και την τρίτη θέση η ομάδα από τη Βέροια με τους Κοντού Χ., Χατζηλάμπρου Α, Γαλιάτσο Ι, Κούγκα Μ.

Στην κατηγορία 1-9 πρώτη βγήκε ομάδα αποτελούμενη από τους Αγρινιώτες Μπεληγιάννη Α, Μπεληγγιάνη Γρ., Κατσακιώρη Δ., τον Καλαντζάκο Π. από Αθήνα και τον Παριζιάνο-Γιαννιώτη Μπενγκίγκι Γκιόκα Κώστα.

Στην κατηγορία 1-6 πρώτη βγήκε ομάδα από τα Γιάννενα με τους Ηγουμενίδη Μ., Κοντοδήμα Ν, Αναγνώστου Ν. και Κιούρη Γ.

Στους αγώνες των ζευγών, στην κατηγορία Open την πρώτη θέση κατέκτησαν οι κ. Αγγελόπουλος Π. και Μπαλόκας Δημήτρης από Θεσσαλονίκη, δεύτεροι ήταν οι Μαγκλάρα Α. και Καραγιαννόπουλος Λ. από Γιάννενα, στην τρίτη θέση βρέθηκαν επίσης από Θεσσαλονίκη οι Αθανασιάδης Α. και Σταυρινός Σ.

Στην κατηγορία 1-9 πρώτοι βγήκαν οι Μητσέλος Χ. και Μόμτσος Γ. από Γιάνεννα, δεύτερη θέση για τις Κόντου Χ. και Χατζηλάμπρου Α. από Βέροια, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιαννιώτης Κιτσαντώνης Κ. μαζί με την Καλιάλη Χ. από τη Μυτιλήνη.

Τέλος, στην κατηγορία 1-6 πρώτοι βγήκαν οι Γιαννιώτες Κοντοδήμα Ν. και Αναγνώστου Ν., ενώ η δεύτερη και η τρίτη θέση ανήκει στους αθλητές από Θεσσαλονίκη Ευφτετζόγλου Δ. με Τριανταφύλλου Β. και στους Χύτα Α. με Παπλούδη Κ. αντίστοιχα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου