Αθλητικά

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ Φτωχότερη η αθλητική δημοσιογραφία της πόλης

Off

Θλίψη σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικά και σε εκείνους όμως, που τον παρακολουθούσαν μέσα από τη δημοσιογραφική του δουλειά, σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος του Ανδρέα Φιλιππούση σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ο Ανδρέας Φιλιππούσης είχε αφιερωθεί στην αθλητική δημοσιογραφία στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, ήταν ιδιοκτήτης της αθλητικής ιστοσελίδας Ioannina-arena.blogspot.com ενώ επιμελούνταν και παρουσίαζε αθλητικές εκπομπές τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και στην τοπική τηλεόραση.

Ο Ανδρέας είχε «φάει με το κουτάλι» τα ερασιτεχνικά γήπεδα με την μεγάλη του αγάπη, να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Είχε σπουδάσει στη δημοσιογραφική σχολή του ΑΝΤ1 και ήταν μέλος του ΠΣΑΤ.

Συλλυπητήρια

Η ΕΠΣΗΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο πρόεδρος κ. Βρακάς Κων/νος, τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ και όλοι οι παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Φιλιππούση, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του. Ενός ανθρώπου ακούραστου που με μεγάλο ζήλο υπηρετούσε το ποδόσφαιρο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια ενός νέου, δικού του ανθρώπου. Καλό Ταξίδι Ανδρέα».

Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ «με θλίψη πληροφορήθηκαν την ξαφνική απώλεια του αθλητικογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ, Ανδρέα Φιλιππούση. Τα μέλη της Επιτροπής εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενός νέου ανθρώπου που ανελλιπώς κάλυπτε το ρεπορτάζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην πόλη μας».

«Με την απώλεια του Ανδρέα η γιαννιώτικη αθλητική δημοσιογραφία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερα. Κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόταν στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τόσο αγαπούσε. Είμαι βέβαιος πως η απώλεια του θα αφήσει μεγάλο κενό στον χώρο. Καλό ταξίδι Ανδρέα», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ