Αθλητικά

Σημαντική η έλλειψη βοηθητικών προπονητικών χώρων

Off

Όσα χρόνια κι αν περάσουν φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δεν πρόκειται να βρει γιατρειά.

Ο λόγος φυσικά για την ανυπαρξία βοηθητικών προπονητικών εγκαταστάσεων, καθώς δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι οι εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ είναι δημόσιες, ανήκουν στη ΓΓΑ και ο ΠΑΣ είναι φιλοξενούμενος σε αυτές από το 2005 πληρώνοντας ενοίκιο.

Όμως, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις του προέδρου Γ. Χριστοβασίλη ότι η ΠΑΕ κινείται και θα αναλάβει την κάλυψη των δαπανών για να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ, η κατάσταση παραμένει ίδια για έναν ακόμη χειμώνα. Έτσι, με τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών να είναι έντονες, τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ μετατράπηκαν σε βούρκο και η χρήση τους για την προπόνηση της ομάδας σε τέτοιες συνθήκες αφενός εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και αφετέρου μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στον ήδη ταλαιπωρημένο χλοοτάπητα.

Έτσι, η ομάδα του ΠΑΣ προπονήθηκε χθες στο κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου του Άτλαντα στο φιλόξενο Epirus Sports Center. Δεν αποκλείεται το ίδιο να επαναληφθεί και σήμερα ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα, κατόπιν συνεννόησης με το αθλητικό κέντρο, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και τις προσεχείς ημέρες.

Οι απουσίες

Για τον Θαν. Στάικο οι απουσίες είναι οι γνωστές με τους Μπιλμπάο, Λώλη και Κιάκο να μην έχουν τεθεί ακόμη στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Φεντερίκο Τσίνο προπονήθηκε χθες, σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε βαθμό τέτοιο που αν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα αγωνιζόταν χωρίς καμία αμφιβολία.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ