Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 12:25
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Δεκεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Ημερίδα απολογισμού της Πρακτικής Άσκησης

Off

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων με την ολοκλήρωση της τρέχουσας φάσης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

που συγχρηματοδοτείται από  την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και την Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020) πραγματοποιεί Ημερίδα Απολογισμού που διοργανώνει για την υλοποίηση της Πρακτικής Άσκησης κατά τη διάρκεια των ετών 2016 – 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνεδρίων της Φρόντζου Πολιτείας, με ομιλητές τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο του Προγράμματος, τα Στελέχη του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, Εκπροσώπους Φορέων και φοιτητές/τριες που υλοποίησαν την Πρακτική τους Άσκηση.

Απολογιστική ημερίδα

και στην Άρτα

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων (πρώην Τ.Ε.Ι. Ηπείρου) διοργανώνει  Απολογιστική Ημερίδα για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών για τα έτη 2016-2022 την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας, με ομιλητές την Επιστημονική υπεύθυνη του έργου, Τμηματικούς υπευθύνους,  στελέχη του γραφείου πρακτικής άσκησης, και φοιτητές που υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση.

Η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου έχει μεγάλη σημασία ως θεσμός διότι συνδέει άμεσα τη γνώση που απόκτησαν οι φοιτητές στη διάρκεια των σπουδών τους με τα προβλήματα των χώρων εφαρμογής. Αποτελεί μια υποχρεωτική και καθοριστική περίοδο, διότι δίνει στους φοιτητές  τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με το επαγγελματικό περιβάλλον και να εφαρμόσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ