Εκδηλώσεις

Στα Τρίκαλα η Παιδική Χορωδία του Δημ. Ωδείου

Off

Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, μια δράση για παιδιά ηλικίας 9-16 ετών, όπου μοιράζονται συναισθήματα, χαμόγελα, χαρά και, πάνω από όλα, την αγάπη τους για τη μουσική με την καθοδήγηση της Μαέστρου, Κωνσταντίνας Μήλια, θα συμμετάσχει στην 9η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων.

Η Χορωδιακή Συνάντηση, που αποτελεί θεσμό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες προγραμματίζονται στο Μύλο των Ξωτικών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και η συμμετοχή της Χορωδίας μας έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 -12.20.

Η συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων στην Χορωδιακή Συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Φίλων, ο οποίος έχει συντονίσει τη μετακίνηση των μικρών χορωδών και των συνοδών τους στα Τρίκαλα (πρόκειται για μια αποστολή που αποτελείται από 45 χορωδούς και 40 συνοδούς) και έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια και τη φροντίδα τους.

Οι συμπολίτες, που έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών, για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, προσκαλούνται να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την συναυλία και την προσπάθεια της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ