Τελευταία Νέα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 08:18
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων

Off

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων συναντήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλιείς και συνδέονται με τις αρμοδιότητες του Δήμου.

Την Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Γκίζας και ο Ντίνος Παπαδόπουλος.

Από την εκτεταμένη ενημέρωση που παρείχε τόσο ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Φρίγκας όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ερασιτεχνών αλιέων, σύμφωνα με την παράταξη «αναδείχθηκαν τρία κύρια θέματα για τα οποία ζητούν την αρωγή και συνεπικουρία του Δήμου προκειμένου να επιλυθούν. Το πρώτο αφορά την εκπόνηση ενός κανονιστικού πλαισίου για τη Λίμνη Παμβώτιδα, από το οποίο θα προκύψει η χωροθέτηση των δραστηριοτήτων (αλιεία, αθλήματα υγρού στίβου, κλπ) στα λιμναία ύδατα, οι κατευθύνσεις και ο τρόπος ελέγχου για τον εμπλουτισμό με γόνο ή ψάρι, η θεσμοθέτηση ιχθυόσκαλας, κλπ. Το δεύτερο αφορά την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου στα Ιωάννινα, το οποίο θα συμβάλλει στην διαχείριση της εμπορικής, επιβατικής, τουριστικής, ναυταθλητικής και αλιευτικής δραστηριότητας και το τρίτο την άρση των δυσκολιών για την προσωρινή κατασκήνωση των αθλητών κατά την διάρκεια τέλεσης αδειοδοτημένων αγώνων Αθλητικής Αλιείας σε προκαθορισμένες θέσεις, μετά από καθορισμό μέσω ευδιάκριτων σημάνσεων».

Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης σταθερής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων που δραστηριοποιούνται στη Λίμνη Παμβώτιδα με στόχο της ανάδειξή της ως πυρήνα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ