Επικαιρότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ «Σχολείο πρέσβης» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ζωσιμαία

Off

Μία ανοιχτή εκδήλωση διοργανώνει και φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 9.00 στις εγκαταστάσεις του, το Πρότυπο Λύκειο της Ζωσιμαίας Σχολής, που συμμετέχει στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως ένα από τα «σχολεία πρέσβης» αυτού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, το Πρότυπο Λύκειο της Ζωσιμαίας φιλοξενεί σήμερα μία ημερίδα με κεντρικούς ομιλητές τον Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής Κων. Κώτση και την Ανδρομάχη Μητροπούλου, Ψυχολόγο, εκπαιδεύτρια του Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος». Παράλληλα στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνει η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά, ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες στο τέλος της ημερίδας θα απαγγείλουν ποιήματα, κάποια εκ των οποίων τα έχουν επενδύσει μουσικά οι ίδιοι.

Η Βασιλική Τσάγκα, υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος και οι μαθήτριες Χρύσα Μυλωνίδου, Θεοδώρα Ναστούλη και Θάλεια Παππά αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της ημερίδας, όπως επίσης και στο στόχο που καλείται να υπηρετήσει η σημερινή ημερίδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ