Ήπειρος

Βράβευσε τους αριστούχους ο Δήμος Αρταίων

Off

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Αρταίων, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε την Πέμπτη το απόγευμα ο Δήμος Αρταίων.

Η βράβευση των επτά μαθητών,  που περιελάμβανε τιμητική πλακέτα αλλά και αναμνηστικό δώρο, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του Δήμου Αρταίων, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με βαθμό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικότερα ως αριστεύσαντες ορίζονται αυτοί οι οποίοι έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στο απολυτήριο λυκείου 18.1 και άνω και συγκέντρωσαν βαθμολογία κατά μέσο όρο άνω των 72 μορίων με άριστα το 80 στα τέσσερα βασικά μαθήματα γενικής παιδείας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η λίστα των βραβευθέντων φοιτητών κάθε χρόνο επιμελείται και αποστέλλεται  από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Άρτας στο τμήμα Παιδείας του Δήμου Αρταίων. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής με αλφαβητική σειρά: Κουτσού Ελευθερία – Μαρία, Μαμπζής Αλεξάντερ, Παππά Ελένη, Παππάς Εμμανουήλ, Ρακοπούλου Λυδία – Παρασκευή, Σταύρου Νικόδημος – Αναστάσιος, Τσίκος Θεόδωρος

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την διάκρισή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συνομιλώντας με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τους στόχους και τα όνειρά τους, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να σταματούν να αγωνίζονται και να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν και να διαφημίζουν τον τόπο καταγωγή τους με το παράδειγμα τους. «Ως Δήμαρχος χαίρομαι ιδιαίτερα τα Αρτινόπουλα να διαπρέπουν στις σπουδές τους και στον επαγγελματικό τους βίο » ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρογιάννης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας  δήλωσε πως: «Είστε η νέα γενιά της Άρτας και είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς. Εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ξεκινήσει και να ανθίσει στην πόλη μας. Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά και προσπαθούμε να συνδράμουμε τις επιτυχίες και την προσπάθεια τους με κάθε τρόπο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ