Πολιτικό Ρεπορτάζ

Με οδηγό μας την διαφάνεια, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη

Off

Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Ζίτσας απευθύνει ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Ζίτσας» Σπύρος Πάικας για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο το 2023.

Την Τετάρτη παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης στο παλιό δημαρχείο της Ελεούσας, καθώς και έναν αριθμό υποστηρικτών της παράταξης

Ο κ. Πάικας έχοντας μαζί του, μέλη της γραμματείας τα οποία και ευχαρίστησε όπως και όλους όσοι εργάστηκαν οργανωτικά, δήλωσε έτοιμος για το εγχείρημα. Όπως σημείωσε:

«Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μιλήσαμε με πολλούς, πείσαμε αρκετούς και συνεχίζουμε με ταπεινότητα χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια τις επαφές μας με τους συνδημότες με στόχο την περαιτέρω στελέχωση και εξέλιξη της παράταξής μας.

Όπως προκύπτει από τους δημότες που συνυπογράφουν την ιδρυτική μας διακήρυξη η παράταξή μας είναι στην πράξη πολυσυλλεκτική και κυρίως ανανεωμένη και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά.

Και σε αυτούς τους άξονες θα συνεχίσουμε τις επαφές μας για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας. Χωρίς να βάζουμε ταμπέλες, με κριτήριο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανανέωση και την διάθεση για προσφορά στον τόπο. Με οδηγό μας την διαφάνεια, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη στις αποφάσεις μας και στον τρόπο δράσης μας».     

«Η παράταξή μας είναι αυτή που μέρα με τη μέρα κατοχυρώνεται στη συνείδηση των πολιτών του Δήμου Ζίτσας ότι αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι σε μια κουρασμένη διοίκηση που έχει απομακρυνθεί από τα σοβαρά ζητήματα του τόπου παραμένοντας εγκλωβισμένη σε μια διαχειριστική και μόνο προσέγγιση, στη λογική του σήμερα, χωρίς κανέναν προγραμματισμό για το μέλλον», συνέχισε και πρόσθεσε:.

«Από σήμερα η παράταξή μας έχει επίσημη έκφραση και φωνή. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ζίτσας με καθαρό λόγο, με δυναμισμό και με πρόταση για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης που αρμόζει σε έναν σύγχρονο Δήμο.            

Απευθύνω λοιπόν ανοιχτό κάλεσμα και προσκλητήριο στους συνδημότες μας που θέλουν να παλέψουν μαζί μας για να αλλάξουμε τον Δήμο μας, στους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, που ασπάζονται τη δημοκρατική λειτουργία των παρατάξεων, που θέλουν τη λογοδοσία των παρατάξεων, που επιδιώκουν και επιζητούν τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς, που πιστεύουν πραγματικά στην ανανέωση, να έρθουν κοντά μας και να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή», κατέληξε προσθέτοντας:

«Γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του δεν δικαιούνται απλά κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνουν και εισπράττουν σήμερα αλλά το καλύτερο, σε ποιότητα ζωής, σε παροχή υπηρεσιών, σε κοινωνικές δομές, στην κατάσταση των σχολικών δομών, στην απασχόληση, στις νέες τεχνολογίες, στον πολιτισμό και αθλητισμό».       

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ