Αθλητικά

Μία νέα προσπάθεια για την ανάδειξη του πινγκ πονγκ

Off

Στην απαρχή μίας νέας προσπάθειας, να αναδειχθεί το ταλέντο των αθλητών του και ταυτόχρονα πολλά περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα και να το αγαπήσουν, βρίσκεται η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, που το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία δεκάδων αθλητών και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά.

Η νέα αυτή προσπάθεια γίνεται καταρχάς σε ένα νέο χώρο στον Κατσικά, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα, η διοίκηση πήρε τη μεγάλη απόφαση και έφερε στα Ιωάννινα έναν εκ των κορυφαίων προπονητών του αθλήματος. Ο Κων. Κωστόπουλος με τεράστια εμπειρία στην Εθνική ομάδα και στο εξωτερικό, έχει αναλάβει προπονητής του Συλλόγου στο πλαίσιο μίας συντονισμένης προσπάθειας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος Άγγελος Κοσμάς, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά του Συλλόγου να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να διακριθούν.

Η διοίκηση του Συλλόγου ζήτησε τη βοήθεια των μελών του σε αυτή τη νέα προσπάθεια με τον προπονητή κ. Κωστόπουλο να αναφέρεται σε μικρές λεπτομέρειες, που όπως εξήγησε όμως, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου