Αθλητικά

Δύσκολη έξοδος στο Ηράκλειο για τον ΠΑΣ

Off

Ακολούθησε την αποστολή ο Καραχάλιος, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα Σάββατο (17.00) στο Ηράκλειο απέναντι στον φορμαρισμένο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θέλει να συνεχίσει το δικό του σερί των θετικών αποτελεσμάτων μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Στα επτά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί έκτοτε οι Γιαννιώτες μετρούν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και αυτή στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Παναθηναϊκού, έχοντας συγκεντρώσει παράλληλα περισσότερους βαθμούς από όσους είχαν συγκεντρώσει σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

Αντίστοιχη όμως πορεία είναι και αυτή που διαγράφει και η ομάδα του ΟΦΗ που μετά την αλλαγή του προπονητή και την ανάληψη της ηγεσίας από τον Νταμπράουσκας, παρουσιάζει ένα πολύ πιο συγκροτημένο και ομοιογενές σύνολο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ενώ μόλις την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά τη διακοπή κα αυτή με πολύ μεγάλη δυσκολία από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Η αποστολή του ΠΑΣ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποίησε και ένα τελευταίο χαλάρωμα με τον Θαν. Στάικο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Ζήση Καραχάλιο.

Η συμμετοχή του όμως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς το ιατρικό επιτελείο δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί, κάτι που ενδέχεται να γίνει σήμερα, λίγο πριν το παιχνίδι αφού ο Καραχάλιος θα δοκιμάσει το πόδι του.

Σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει και μείνει στον πάγκο ή εκτός αποστολής, ο ΠΑΣ θα έχει δύο σημαντικές απώλειες, αφού εκτός αποστολής έμεινε ο Τζίνο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Καραχάλιο. Τις δύο θέσεις τους διεκδικούν έτσι οι Μπιλμπάο, Λιάσος και Νίνης, με τον Θαν. Στάικο να εξετάζει όμως και την περίπτωση του Τζίμα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με εξαίρεση την επιστροφή του Εραμούσπε που εξέτισε την τιμωρία του.

Έτσι, μία πιθανή 11άδα του ΠΑΣ είναι με τους Τσιντώτα, Σόρια, Πήλιο, Εραμούσπε, Παντελάκη, Καραχάλιο (ή Μπιλμπάο), Λιάσο (ή Νίνη), Ριένστρα, Παμλίδη, Μπάλαν και Μορέιρα.

Αναλυτικά οι 22 της αποστολής είναι οι: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

Σφυρίζει ο Ευαγγέλου

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.

Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης). Στο VAR θα βρίσκεται ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψάρρη (Ζακύνθου).

Η 21η αγωνιστική

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στην Τούμπα είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ        17.00

Ιωνικός – Άρης                       19.00

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

ΠΑΟ – Λαμία                          17.00

Ατρόμητος – ΑΕΚ                  17.30

Παναιτωλικός – Αστ. Τρίπολης 20.00

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός              20.30

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός – Βόλος              16.00

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ