Επικαιρότητα

Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Off

Τις προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παρουσίασαν στα Ιωάννινα την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Αλέξανδρος Κοντός και στελέχη της εταιρίας με αφορμή την περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών του Οργανισμού στην Ήπειρο.

Στη Συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Πρόεδρο συμμετείχαν οι: Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Χάρης Λιούρης, Πρόεδρος του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών», Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας  και Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι πρόεδροι των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας, συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από το ιδιωτικό δίκτυο καθώς και στελέχη της εταιρίας όπως οι: Κωνσταντίνος Σολωμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Αναπληρωτής Διευθυντής Υπ/τος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Τζελέπης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου , Σπύρος Μανιάτης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και η κα Τάνια Σταυρίδου, Υποδιευθύντρια Καινοτομίας, Ανάπτυξης Εφαρμογών & Τεχνολογίας.

Στην εισήγησή του ο κ. Κοντός, αφού αναφέρθηκε στην πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά παραπάνω από 40 χρόνια, τόνισε την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δισ., η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία.

Ο κ. Κοντός επίσης ανέφερε ότι η παρουσία των εκπροσώπων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στα Ιωάννινα έχει στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με την ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου ενώ παράλληλα έκανε λόγο στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας που θα συνεχίσει να προβάλλεται καθόλη την διάρκεια του 2023 με μεγαλύτερη ένταση, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το brand της. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μία ανθρώπινη εταιρία που αποζημιώνει άμεσα και δίκαια.

Ο κ. Δημητρίου, αναφέρθηκε στην μακροχρόνια συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των συνεταιριστών παραγωγών και των εργαζομένων, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι δεσμοί τους. Τον λόγο πήρε ο κ. Ζωνίδης ο οποίος αφού καλωσόρισε την Συνεταιριστική Ασφαλιστική  στα Ιωάννινα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Διοίκησης και των στελεχών της.

Στη δική του παρέμβαση, ο κ. Γκόργκας επεσήμανε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης  με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες. Ανέφερε επίσης ότι ετησίως δίνονται περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις που καταβάλλονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα ενώ μόνο για την κακοκαιρία Ιανός η εταιρία πλήρωσε αποζημιώσεις ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ

.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ