Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιωαννίνων τιμά την 8η Μάρτη

Off

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιωαννίνων (μέλος της ΟΓΕ) τιμά την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ως κάλεσμα:

«Οι αγώνες των εργατριών των δυο περασμένων αιώνων που σήκωσαν το ανάστημα τους απέναντι στη εργοδοσία και το κράτος της ,φωτίζουν και σήμερα τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο για τις γυναίκες του μόχθου. Το δρόμο του αγώνα και τις διεκδίκησης για τη ζωή και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Σε καλούμε να παλέψουμε μαζί

Σήμερα την εποχή της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας και επομένως να γίνει πραγματικότητα η γυναικεία ισοτιμία σε κοινωνία ανθρώπινη για άνδρες και γυναίκες.

Σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες  να εξασφαλιστεί καθολικά η σταθερή εργασία με σταθερό ωράριο με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα κατοχυρωμένα με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας με μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς με ελεύθερο χρόνο για όλες τις εργαζόμενες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Καλεί στο συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου στις 6:00 στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ