Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 07:50
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2023
Επικαιρότητα

Παρουσιάζει προγράμματα σπουδών και εκπαιδευτικές επιλογές

Off

Τα ελκυστικά ακαδημαϊκά προγράμματα, τις παράλληλες σπουδές, την πρακτική άσκηση, τις υποτροφίες και όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών επιλογών, που παρέχει στους υποψήφιους σπουδαστές, παρουσιάζει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας Deree, για ένα τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Όπως και προ πανδημίας, έτσι και τώρα, το Deree στο ταξίδι του προς το μέλλον, έχει ως επόμενό του σταθμό στο Roadshow που πραγματοποιεί, από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, την πόλη των Ιωαννίνων.

Στο ξενοδοχείο Du Lac σήμερα Παρασκευή στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων σπουδών και συνολικά των ευκαιριών που προσφέρει το Deree στους υποψήφιους σπουδαστές, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν προσωπικές συναντήσεις με μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Λυκείου και τους γονείς τους.

Για τις εκπαιδευτικές δυνατότητες και τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει το Αμερικανικό Κολλέγιο μίλησε στο ITV, η Μαρία Παπαγρηγοράκη, υπεύθυνη της διοργάνωσης, που στάθηκε ιδιαίτερα στα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών του Κολεγίου Deree, αλλά και στα προγράμματα υποτροφιών που παρέχει, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να μειώσουν το ετήσιο κόστος των σπουδών τους σε σημαντικό βαθμό.

«Οι επιλογές είναι πάρα πολλές για κάποιο από τα 38 συνολικά προγράμματα σπουδών στις τρεις σχολές του Deree, που είναι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Οικονομικής Κατεύθυνσης και Καλών Τεχνών.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα ενημερωθούν ακόμη για τα προγράμματα υποτροφιών, μεταξύ των οποίων και προγράμματα με γεωγραφικό προσδιορισμό για την Ήπειρο, για τις ευκαιρίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης και προσανατολισμού του Κολλεγίου, τις παράλληλες σπουδές, αλλά και τι δυνατότητα συνδυασμών μεταξύ ακαδημαϊκών πεδίων», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Παπαγρηγοράκη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ