Επικαιρότητα

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΔΩΔΩΝΗΣ» Ισχυρή ανταπόκριση στο κάλεσμα για αιμοδοσία

Off

Δεκάδες ήταν οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν με κοινή πρωτοβουλία η διοίκηση της εταιρείας ο Σύλλογος Εργαζόμενων και το τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Χατζηκώστα το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μία τραγωδία που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους και αμέτοχους τους εργαζόμενους της εταιρείας, όπως ανέφερε ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος Μιχ. Παναγιωτάκης, που εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και προς τη διοίκηση του νοσοκομείου Χατζηκώστα για την άμεση ανταπόκρισή του.

Ο διοικητής του Χατζηκώστα Σπ. Δερδεμέζης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά και στην ετοιμότητα και άμεση ανταπόκριση του νοσοκομείου, που ήταν το πρώτο που το πρωί της Τετάρτης απέστειλε 21 μονάδες αίματος στα νοσοκομεία της Λάρισας.

«Υπήρξε μια εντυπωσιακά αυξημένη προσέλευση την Τετάρτη, όπου συνολικά συγκεντρώθηκαν 43 φιάλες αίματος στην Αιμοδοσία του νοσοκομείου μας. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τα νοσοκομεία στη Λάρισα, αλλά προς το παρόν μας λένε, ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Είμαστε όμως σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει, ώστε να ανταποκριθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ