Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:00
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2023
Επικαιρότητα

Αναμένονται λύσεις για το τηλεοπτικό σήμα

Off

Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα λυθούν τα προβλήματα που υφίστανται στο τηλεοπτικό σήμα της περιοχής έλαβε ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κων/. Καψάλης από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Digea Νίκο Μαστοράκη κατά την επίσκεψή στο Δήμο, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της εταιρείας.

Ο κ. Καψάλης επεσήμανε ότι το πρόβλημα είναι διττό κι αφορά τόσο το προβληματικό σήμα σε πολλά χωριά του Δήμου όσο και την ένταξη Κοινοτήτων στο πρόγραμμα  «Λευκών Περιοχών».

Όπως υπογραμμίστηκε, η εταιρεία αναμένει την έκδοση Κ.Υ.Α. για να καλύψει τις λευκές περιοχές ενώ άμεσα να αναληφθεί πρωτοβουλία προκειμένου να δοθεί τεχνική λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται τόσο σε χωριά της περιοχής όσο και σε μειονοτικά χωριά της Αλβανίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κΣτυλιανός  Κουκουλάρης και Αναστάσιος Γιούνης ενώ από την πλευρά της Digea παρευρέθηκαν η Ιωάννα Κολιάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι Τεχνικοί Διευθυντές Χρήστος Ασημακόπουλος και Βασίλης Καλογήρου.

Να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο της Digea, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επισκέφθηκε τις δομές φιλοξενίας παιδιών που λειτουργούν στην Κοινότητα Πωγωνιανής μοιράζοντας δώρα στους μικρούς φίλους.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ