Ήπειρος

Δυνατό φίνις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Off

Η αναγκαιότητα στήριξης, μέχρι το τέλος, του εγχειρήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας εκφράστηκε από όλους τους ομιλητές και τους παριστάμενους στην εκδήλωση του Σαββάτου, με την οποία η Τράπεζα Ηπείρου ολοκλήρωσε τον κύκλο των ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Ήπειρο. 
Βασικός στόχος και γνώμονας των δράσεων εξωστρέφειας της Τράπεζας Ηπείρου είναι το ότι η στήριξη του εγχειρήματος αφορά άμεσα το σύνολο της τοπικής οικονομίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας την οποία έχει αποδείξει, ότι στηρίζει η Τράπεζα. 
Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Τράπεζας Κ. Ζωνίδης ανέγνωσε κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, που εξέφρασαν τη στήριξη του εγχειρήματος σε τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Ζωνίδης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των συνεταιρισμών ειδικά σε καιρούς κρίσης για το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι για την οικονομία και την ανάπτυξη της Ηπείρου, καθίσταται αναγκαίο να συνεχίσει η Συνεταιριστική Τράπεζα να υπάρχει στα χέρια των εταίρων της με συμμετοχή παλαιών και νέων επενδυτών και ανακεφαλαιοποίηση. 
Η Τράπεζα Ηπείρου δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να συμμετέχουν με όσο κεφάλαιο επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς, με διαδικασία που ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου 2015.
Ο πρόεδρος, επισημαίνοντας την αδιαμφισβήτητα επιτυχή πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στα 37 χρόνια λειτουργίας της, κάλεσε τους Ηπειρώτες να  κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε έναν θεσμό που έχει συμβάλει σημαντικά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του στην ανάκαμψη και την πρόοδο της τοπικής οικονομίας.
Τον λόγο πήραν στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Μήτσης, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, που επανέλαβε και αυτός την επιτακτική αναγκαιότητα, η Τράπεζα να μείνει σε ηπειρωτικά χέρια, ενώ τοποθετήθηκαν και εκπρόσωποι άλλων φορέων και επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ανδρέας Δημητρίου που έκανε αναφορά στη σπουδαιότητα να παραμείνει σε χέρια ηπειρωτικά η Τράπεζα Ηπείρου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου