Ήπειρος

Αγκάλιασαν τα παιδιά της Κιβωτού

Off

Τον δικό τους ξεχωριστό τόνο σε αυτά τα Χριστούγεννα θέλησαν να δώσουν και το κατάφεραν η διεύθυνση, το προσωπικό και οι μαθητές της Κέντρου Κατάρτισης Ηπειρωτική Εκπαιδευτική και του φροντιστηρίου NewTone, που διαγράφει μία αξιοζήλευτη πορεία επιτυχίας από τα πρώτα του κιόλας βήματα στην πόλη μας. 
Το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε μία από τις πρώτες δράσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων, σε μία όμορφη εκδήλωση, που πλαισιώθηκε μουσικά και όχι μόνο, για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή. 
Μία ομάδα παιδιών από την Κιβωτό με επικεφαλής της υπεύθυνη της δομής Άντυ Θεοδωρακοπούλου βρέθηκε στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του φροντιστηρίου στη Ριζάρειο Πολιτεία και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Παράλληλα, φεύγοντας πήραν μαζί και δεκάδες σακούλες και κιβώτια από τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τους μαθητές, το προσωπικό αλλά ακόμη και γείτονες που πληροφορήθηκαν την πρωτοβουλία και θέλησαν να συνδράμουν και αυτοί με είδη απαραίτητα για την ενίσχυση της λειτουργίας της Κιβωτού. Στη συγκινητική ανταπόκριση όλων αυτών στάθηκε τόσο ο υπεύθυνος της Ηπειρωτικής Εκπαιδευτικής Θανάσης Οικονόμου, όσο και ο εκπαιδευτικός Σπύρος Γόγολος, ενώ η κα Θεοδωρακοπούλου από την Κιβωτό ευχήθηκε τέτοιες πράξεις, να συνεχιστούν και να βρουν μιμητές και το επόμενο διάστημα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ