Τελευταία Νέα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 08:32
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2023
Ήπειρος

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ Βραβείο για τη θέρμανση με γεωθερμία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας

Off

Ένα βραβείο για τον Δήμο Αρταίων, για την εγκατάσταση γεωθερμίας για τη θέρμανση του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Η βράβευση ήρθε από τους πλέον ειδικούς για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στην έκθεση Verde.Tec 2023 και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης «Verde.tec» πραγματοποιήθηκαν  τα «Greek Green Awards 2023», που στόχο έχουν να βραβεύσουν οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος. Η επιλογή τους έγινε από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Ο κ. Τσιρογιάννης που βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή για να παραλάβει το βραβείο τόνισε: « Η Άρτα προχωρά μπροστά με καινοτόμα έργα. Το συγκεκριμένο έργο είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο γιατί είναι ξεπέρασε τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του, αλλά γιατί μας δείχνει τον δρόμο της ενεργειακής αυτονομίας και της εξοικονόμησης που έχουμε ανάγκη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως θα αποτελέσει Καλή Πρακτική και για άλλες σχολικές μονάδες ανά την Ελλάδα. Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κατάφεραν να φέρουν σε πέρας ένα έργο προπομπός για όσα θα ακολουθήσουν και σε άλλα σχολεία μας, πάντα με υπευθυνότητα, σεβασμό στη σχολική κοινότητα και τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ