Ήπειρος

Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία

Off

Στο Πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του καρδιαγγειακού κινδύνου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχουν τα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης «Νίκος Σκοπούλης», στα πλαίσια των δράσεων πρόληψης.
Σκοπός του προγράμματος, είναι η πρόληψη των Καρδιαγγειακών νοσημάτων σε γυναίκες και άντρες πάνω από 40 ετών που είναι υγιείς.
Για το λόγο αυτό, ο ΟΚΠΑΠΑ καλεί, με ανακοίνωσή του, τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Ιωαννιτών να προσέρχονται, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 9.00-14.00, στα ιατρεία που βρίσκονται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 (εντός Κ.Ε.Π.Α.Β.Ι) έχοντας μαζί τους και τις τελευταίες εξετάσεις χοληστερίνης που έκαναν. 
Θα γίνεται μέτρηση αρτηριακής πίεσης και εξατομικευμένος προσδιορισμός του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.
Στους συμμετέχοντες, θα δίνονται εκτυπωμένα τα αποτελέσματα και οδηγίες για τη μείωση του ποσοστού κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.
Το πρόγραμμα αυτό, υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ).

Δωρεάν εξετάσεις
Στο μεταξύ, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, οι μαθητές των τμημάτων Βοηθών Νοσηλευτών και Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων του 6ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 9:00-12:30 στα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης «Νίκος Σκοπούλης» για να διενεργήσουν δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις:
1. Μέτρηση σακχάρου αίματος
2. Μέτρηση μικροαιματοκρίτη
3. Μέτρηση αρτηριακής πίεσης
4. Τεστ κυήσεως
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν στο χώρο των ιατρείων που βρίσκονται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 μέσα στο χώρο του Κ.Ε.Π.Α.Β.Ι.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26513-0-4760.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651-3-04760

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ