Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:54
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Απριλίου 2023
Επικαιρότητα

Αισιοδοξία για νίκη ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκ. Φάμελλο

Off

Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα «κόψει» πρώτο το νήμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εξέφρασε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση και τον Κυρ. Μητσοτάκη προσωπικά για τα τέσσερα χρόνια της απραξίας, όπως είπε και των αντιδημοκρατικών πολιτικών επιλογών.

Σε δηλώσεις του στο ITV ο κ. Φάμελλος εξέφρασε την πίστη του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών και πως η χώρα θα αποκτήσει μία ισχυρή προοδευτική Κυβέρνηση.

«Μία Κυβέρνηση που θα λύνει μεγάλα ζητήματα, όπως είναι τα θέματα του περιβάλλοντος, της ενέργειας και του κλίματος, αλλά και δίπλα στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε πριν από τέσσερα χρόνια μια καλύτερη Ελλάδα, μία χώρα με καλύτερους μισθούς και σήμερα έρχεται να τάξει ακριβώς το ίδιο, ότι την επόμενη τετραετία θα υπάρχουν καλύτεροι μισθοί. Τέσσερα χρόνια τι έκανε; Αυτό που λέμε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι έκανε πολλά στα υπερκέρδη των εταιρειών για το ρεύμα και στα διυλιστήρια. Αυτά τα υπερκέρδη θα πρέπει να επιστρέψουν στους πολίτες και αυτό θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες πολιτικές, όπως η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα. Θέλουμε να αποκτήσουμε μία πιο ασφαλή χώρα και στις συγκοινωνίες και μια χώρια πιο δημοκρατική από το κράτος που έχουμε σήμερα», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ