Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ Ικανοποίηση για τους Βιολογικούς σε Μ. Πάπιγκο και Αρίστη

Off

Συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς και ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζαγορίου, Γιώργος Σουκουβέλος.

Πέρα από την ανακοίνωση του ίδιου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και την αισιοδοξία του για ένταξη του Ζαγορίου στην Unesco, ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε δυο έργα ζωτικής σημασίας για την περιοχή, μετά και την υποβολή των φακέλων μελετών.

Πρόκειται για τα έργα βιολογικών καθαρισμών στο Μικρό Πάπιγκο που εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης με 1,2 εκ. ευρώ και στην Αρίστη με προϋπολογισμό 2,4 εκ. ευρώ, το οποίο επίσης εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή όπως και για άλλες δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι υπουργοί που βρέθηκαν στα Γιάννενα.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ζαγορίου, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δεσμεύτηκε για την αντικατάσταση της στέγης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεγάδων, με προϋπολογισμό 320.000, ενώ ο Δήμος Ζαγορίου μετέχει στη δημιουργία δικτύου μονοπατιών μαζί με άλλους δήμους της περιοχής, έργο που έχει συνολικό προϋπολογισμό 3,2 εκ. ευρώ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ