Ήπειρος

Και η προσπάθεια συνεχίζεται

Off

Με σημαντική υπερκάλυψη, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, επετεύχθη ο στόχος της αύξησης  του συνεταιριστικού κεφαλαίου για την αποκατάσταση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας.
Με δεδομένη την επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση το Δ.Σ αποφάσισε την παράταση της αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου και μάλιστα με τους ίδιους προνομιακούς όρους και προϋποθέσεις  τουλάχιστον μέχρι 21/12/2015.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αισθάνεται σε ανακοίνωσή της, την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα περισσότερα από 5.000 παλαιά αλλά και νέα μέλη της, για την συμμετοχή στην αύξηση και τη στήριξή τους. Η προσπάθεια όλων μας για να συνεχίσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου να στηρίζει τους Ηπειρώτες και να διατηρήσει τον χαρακτήρα της συνεχίζεται και τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να είμαστε δίπλα της, σημειώνεται.
Σε δηλώσεις του χτες ο πρόεδρος Κ. Ζωνίδης έκανε λόγο για μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία που όμως τελεσφόρησε με τη συμμετοχή του θεσμικού επενδυτή: «Η Τράπεζα έχει υψηλό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας. Η εβδομάδα, κατά την διάρκεια της οποίας συνεχίζεται η αύξηση κεφαλαίων, θα ολοκληρωθεί με την Γενική Συνέλευση στην οποία ελπίζουμε να παρουσιάσουμε και τον νέο μέτοχο που είναι το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης και Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων». 
Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους διευθυντές αλλά και το προσωπικό της Τράπεζας όπως και τους Ηπειρώτες ζητώντας τους να συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.
Ο γενικός διευθυντής Βασίλης Τσουκανέλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν αλλά και στα όσα έπρεπε να γίνουν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια για την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας. 
«Η προσπάθεια όλων μας για να συνεχίσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου να στηρίζει τους Ηπειρώτες και να διατηρήσει τον χαρακτήρα της συνεχίζεται και τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να είμαστε δίπλα της» είπε για να συνεχίσει λέγοντας ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω ευχόμενος να φτάσουν τα 15 εκ. ευρώ.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου