Αθλητικά

«Θυελλώδης» τελικός για το Κύπελλο ΕΠΣΗΠ

Off

Την Κυριακή το απόγευμα στις 18.00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής, η Θύελλα Κατσικά και η Θύελλα Ελεούσας αντίστοιχα, συγκρούονται με φόντο το Κύπελλο της ΕΠΣΗΠ.

Ο τελικός της ΕΠΣΗΠ είναι αναμφίβολα μία γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και σε αυτήν την γιορτή είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο στόχος και των δύο ομάδων είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως υπάρχει και ένας ακόμη στόχος, ίσως περισσότερο σημαντικός, ουσιαστικός και συμβολικός ταυτόχρονα. Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗΠ και τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, ένα ποσό από τα έσοδα του τελικού, θα δοθεί για την ενίσχυση του Λάζαρου Γκόλια, αρχηγού του Τιτάνα Λογγάδων, που τραυματίστηκε σοβαρά πριν μερικούς μήνες στη διάρκεια του κυνηγίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον αναπλ. Ταμία της ΕΠΣΗΠ Ντίνο Παπαδόπουλο να μιλά για τη γιορτή του ποδοσφαίρου και να καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και από τη δική μας την πλευρά κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε αυτό και πιστεύω το ίδιο θα γίνει από τα δύο σωματεία», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Την Θύελλα Κατσικά εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, ο προπονητής Νίκος Γκούρας και ο αρχηγός Κώστας Πάνος, ενώ την Θύελλα Ελεούσας, ο πρόεδρος Γιάννης Τασιούλας, ο προπονητής Μανόλης Σκούφαλης και ο αρχηγός Πέτρος Οικονόμου.

Διαιτητές του αυριανού του τελικού θα είναι οι κ.κ. Ζαμπαλάς, Κόλλιας και Κωνσταντίνου και τέταρτος ο κ. Μπόσιας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ