Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:32
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα

Με ενδιαφέρον και συμμετοχή η Ημέρα Καριέρας

Off

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε την «Ημέρα Καριέρας 2023» στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας», με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών, φοιτητριών, αλλά και απόφοιτων που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά αντικείμενα και να ενημερωθούν για εργασιακές ευκαιρίες.

Στην σημασία αυτής της πρωτοβουλίας που γίνεται με την συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) αναφέρθηκε η πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Άννα Μπατιστάτου αναδεικνύοντας την σημασία της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με τον επιχειρηματικό κόσμο.

«Η «Ημέρα Καριέρας» είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί μία μεγάλη συνάντηση τελειόφοιτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών εταιριών. Σκοπός των «Ημερών Καριέρας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Καριέρας 2023», οι απόφοιτοι και φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεντεύξεις δικτύωσης με τους εκπροσώπους των συμμετεχουσών επιχειρήσεων» ανέφερε η κα. Μπατιστάτου.

Η κα Εύη Γερωνυμάκη από την Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξήγησε πως: «η Ημέρα Καριέρας δίνει ευκαιρίες σε τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία  με εκπροσώπους και ελληνικών και διεθνών εταιριών που αναζητούν νέους και νέες με προσόντα για τις επιχειρήσεις τους.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ