Πολιτικό Ρεπορτάζ

Η Μερόπη Τζούφη σε χωριά των Ιωαννίνων

Off

Περιοδεία σε χωριά των Ιωαννίνων πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που απασχολούν τις περιοχές τους. Κύρια αγωνία αποτελεί να κρατηθούν τα χωριά ζωντανά και να ληφθούν άμεσα μέτρα που θα αποτρέψουν την ερήμωση και την εγκατάλειψη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μερόπη Τζούφη παρουσίασε τις κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές, μίλησε για ανακατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, ενώ έκανε λόγο για στοχευμένα μέτρα που θα δώσουν κίνητρα στις νέες και τους νέους για να παραμείνουν στον τόπο τους.

Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου επισκέφθηκε από κοινού με τους συνυποψήφιους βουλευτές Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, Λίλα Σουλελέ και Γιάννη Στέφο την Πεδινή, το Νεοχωρόπουλο, το Σταυράκι και τα Μάρμαρα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά του Δήμου Δωδώνης (Κουκλέσι, Τέροβο, Μουσιωτίτσα και Κρυφοβό), μαζί με τον Γιάννη Στέφο.

Την Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Κόνιτσα και τα Μαστοροχώρια, ενώ μερικές μέρες αργότερα, σε κοινή επίσκεψη με τη συνυποψήφια Κωστούλα Μάκη, συνάντησαν κατοίκους σε χωριά του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (Μεσοβούνι, Χουλιαράδες, Βαπτιστή, Μιχαλίτσι και Πράμαντα).

Παράλληλα με τις περιοδείες, πραγματοποιήθηκαν προεκλογικές εκδηλώσεις στο Γρεβενίτι, στη Χρυσοβίτσα και την Κυριακή, στον Παρακάλαμο, όπου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Μερόπη Τζούφη, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Χρήστος Γρίβας, Κωστούλα Μάκη, Θανάσης Οικονόμου, Λίλα Σουλελέ και Γιάννης Στέφος) παρουσίασαν το πρόγραμμα του κόμματος και συζήτησαν εκτενώς με τους κατοίκους.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ