Πολιτικό Ρεπορτάζ

Αισιοδοξία από την ανταπόκριση του κόσμου

Off

Τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στις οποίες παίρνει μέρος ως υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασαν δεκάδες πολίτες που παρέστησαν το απόγευμα της Τετάρτης στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Ντίνας Μπακόλα, στο κέντρο της πόλης.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου η κα Μπακόλα, όπως και οι άλλοι συνυποψήφιοι έχουν ήδη διαμορφώσει μία καλή εικόνα για την ανταπόκριση του εκλογικού σώματος στις θέσεις και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Η κα Μπακόλα, σε δηλώσεις της στο ITV αφού εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους εκείνους που παραβρέθηκαν στη λιτή εκδήλωση των εγκαινίων, αναφέρθηκε σε αυτήν ακριβώς την ανταπόκριση που συναντούν οι θέσεις του κόμματος στις περιοδείες και στις επαφές που είχε η ίδια με τους πολίτες.

«Προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή, να περιοδεύσουμε σε ολόκληρο το Νομό και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Η ανταπόκριση των πολιτών και η παρουσία τους στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε ήταν ενθαρρυντική και μας γεμίζει αισιοδοξία. Το ΠΑΣΟΚ ζητά την ψήφο των πολιτών για να δημιουργήσουμε και πάλι ένα Κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον ένα Κράτος που θα ξαναδώσει την αξιοπρέπεια και την αυτοπεποίθηση σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους μη προνομιούχους. Τους καλώ να πιστέψουν στο πρόγραμμά μας, να πιστέψουν στο ΠΑΣΟΚ και να μας δώσουν δύναμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Μπακόλα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ