Πολιτικό Ρεπορτάζ

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών

Off

Την αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 21ης Μαΐου εξέφρασε τη Δευτέρα το πρωί, λίγες ώρες πριν από την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο αναπληρωτής Γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από το εκλογικό κέντρο.

Αναφερόμενος στο κεντρικό σύνθημα για αλλαγή τόνισε ότι αυτή θα γίνει πράξη την Κυριακή και πρόσθεσε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικά.

«Η κυβέρνηση έχασε κάθε μάχη για την προάσπιση οποιουδήποτε συμφέροντος, κάθε μάχη για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των κατώτατων κοινωνικών στρωμάτων, των χαμηλότερων οικονομικών τάξεων και της μεσαίας τάξης, Ήρθε η ώρα να περάσει στο παρελθόν» σημείωσε. Τόνισε ακόμα ότι ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιδιώξει να εφαρμόσει πολιτικές και να φέρει μέτρα που θα έχουν στο επίκεντρο τη νεολαία ενώ πρόσθεσε ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην ασφάλεια και στην αξιοπρέπεια την οποία όρισε με πολλές διαφορετικές παραμέτρους: «Είναι η εργασία με όρους αξιοπρέπειας, να ζεις με τον μισθό σου και με αξιοπρέπεια», σημείωσε χαρακτηριστικά.   «Την Κυριακή θα βγει ένα ισχυρό μήνυμα για την προοδευτική αλλαγή» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης απαντώντας σε ερωτήσεις για τα μετεκλογικά σενάρια.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ