Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 02:39
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2023
Ήπειρος

ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΚΟΥΦΑ Πέντε νέα έργα αγροτικής οδοποιίας

Off

Πέντε νέα έργα αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες προχωρά ο Δήμος Ν. Σκουφά  Δημοπρατηθήκαν συνολικά 2.575.000 ευρώ για τα 5 νέα έργα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ ταυτόχρονα υλοποιούνται επιπλέον έργα συνολικού ύψους 2.356.000,00 ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που αφορούν επίσης στην αγροτική οδοποιία.   

Τα πέντε νέα έργα, είναι:

1. Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Αράχθου

Το έργο αφορά τη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων επί της ΔΕ Αράχθου Δήμου και ειδικότερα στις περιοχές Άγριλος Νεοχωρίου, Γλυνάκια και Τσακαλέικα Παχυκαλάμου, στην επαρχιακή οδό αλλά και στην περιοχή Χωνεμένου Ακροποταμιάς, στα Δημέικα Ανθότοπου και σε διάφορα σημεία της Αγίας Παρασκευής.  Προϋπολογισμός έργου: 500.000 ευρώ.

2. Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Κομποτίου

Το έργο αφορά τη βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου επί της Τ.Κ Κομποτίου από την διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας Αντιρρίου με κατεύθυνση δυτικά προς την περιοχή Αλή Αγά. Προϋπολογισμός έργου: 575.000 ευρώ.

3. Αγροτική οδοποιία Πέτα.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων σε διάφορες θέσεις της ΔΕ Πέτα και σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Συγκεκριμένα αφορά τις περιοχές Αγίων Αναργύρων, Πέτα, Κλειστό, Καραμούτσι, Ζυγό, Μαρκινιάδα, Μέγκλα και Μελάτες.

Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες, είναι διανοιγμένοι και δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί ή σκυροδετηθεί.

Επιπλέον θα κατασκευαστούν συνολικά 3 τοιχία από οπλισμένο σκυρόδεμα για τη στήριξη του δρόμου στις θέσεις «Παλιουριές, στη θέση «Βάρβαση» μήκος και στη θέση «Φτερούσια».

Προϋπολογισμός έργου: 500.000,00 ευρώ

4. Αγροτική οδοποιία Κομμένου

Το έργο αφορά τη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων επί της ΔΕ Κομμένου και ειδικότερα στις περιοχές Τράφος, Τραγάνες, Λευκόπουλα, Παλαιοχώρια, Βέργος και σε άλλα σημεία όπως αναφέρεται αναλυτικά στην τεχνική μελέτη του έργου. Προϋπολογισμός έργου: 500.000 ευρώ

5. Αγροτική οδοποιία σε διάφορες περιοχές του Δήμου Ν. Σκουφά.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων που εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες σε διάφορες θέσεις και συγκεκριμένα στις περιοχές, Σελλάδες, Περάνθη, Λουτρότοπο, Φωτεινό, Συκιές και Μεγάρχη.

Προϋπολογισμός έργου: 500.000 ευρώ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ