Επικαιρότητα

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Για εργασίες… στα ψηλά ο Δήμος Πωγωνίου

Off

Εργασίες σε ύψος 20 μέτρων θα μπορούν πλέον να εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου Πωγωνίου μετά την παραλαβή του νέου καλαθοφόρου που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο στόλο του.

Είχε προηγηθεί η προμήθεια δύο φορτηγών αυτοκινήτων – κλουβών, ενός ελαστικοφόρου εκσκαφέα φορτωτή, ενός φορτηγού ανοιχτού τύπου (4×4) κι ενός επιβατικού τετρακίνητου οχήματος.

Το καλαθοφόρο όχημα 20μ (αρθρωτό) διαθέτει πλατφόρμα ανύψωσης με αρθρωτό βραχίονα κατάλληλο για εργασίες σε ύψος τουλάχιστον 20 m (ύψος εργασίας), ύψος δαπέδου καλαθιού τουλάχιστον 18 m και καλάθι βάρους τουλάχιστον 200 Kg. Το όχημα έχει μικτό φορτίο μέχρι 3,5 τόνους  και η χρηματοδότηση για την προμήθεια όλων των προαναφερόμενων οχημάτων εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», Πράξη «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού»  του Υπουργείου Εσωτερικών, με συνολικό προϋπολογισμό 297.000€ με ιδία συμμετοχή 87.000€.

«Το νέο σύγχρονο καλαθοφόρο όχημα έρχεται να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του Δήμου μας προς όφελος των δημοτών και κατοίκων της περιοχής. Πρόκειται για ένα όχημα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για εργασίες του τμήματος καθαριότητας και για την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών, εξασφαλίζοντας συνθήκες ασφάλειας για το προσωπικό» δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Γκέγκας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ