Εκδηλώσεις

Μία γιορτή στην Άρτα για την Ημέρα Περιβάλλοντος και Ποδηλάτου

Off

Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο Ανακύκλωσης- Καθαρισμός παραλίας Κορωνησίας- Ποδηλατάδα στο Παραποτάμιο Πάρκο.

Τρεις εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στην Άρτα τις επόμενες ημέρες, ενταγμένες στις δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και Φορείς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και Ποδηλάτου.

Πιο συγκεκριμένα:

– Βραβεύονται οι μαθητές που συμμετείχαν στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης Followgreen. Τετάρτη 31 Μάιου στο Κάστρο/ Ξενία στις 10:30. Οι δράσεις υλοποιούνται από τον Δήμο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

    Η παραλία της Κορωνησίας καθαρίζεται,  Τρίτη 6 Ιουνίου στις 09:00. Η δράση στην οποία περιλαμβάνονται, παρουσίαση  του Αμβρακικού  στο Κάστρο της Κούλιας, απελευθέρωση και παρατήρηση πουλιών με τηλεσκόπια αλλά και περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά  παιχνίδια, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αρταίων,  την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, την Κοινότητα Κορωνησίας, τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και  (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α./ΜΔΠΠ Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου) και  την ορνιθολογική εταιρεία. Στη δράση θα συμμετάσχουν μαθητές των Δημοτικών σχολείων των Κιρκιζατών, του Καλοβάτου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας,  της Ράχης, των Χαλκιάδων, της Αμφιθέας, του Καλπακίου, της Πεδινής και των Νηπιαγωγείων  Καλοβάτου και Αμφιθέας

    Διοργάνωση Ποδηλατάδας με εκκίνηση από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας στις 10:00 και τερματισμό στο Παραποτάμιο Πάρκο όπου θα πραγματοποιηθούν και ποδηλατικές δράσεις Σάββατο 3 Ιουνίου. Η δράση συνδιοργανώνεται με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ