Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 07:46
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαΐου 2023
Εκδηλώσεις

«Φεστιβάλ Αθλημάτων» στις 10 Ιουνίου στο Πέραμα

Off

O Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο» και η Προοδευτική Περάματος θα πραγματοποιήσουν αίθρια αθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» τo Σάββατο 10 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στο Παραλίμνιο πάρκο του Περάματος.

Η εκδήλωση είναι για παιδιά ηλικίας 6 ετών έως και 15. Στην διαμόρφωση  του περιβάλλοντα χώρου θα παρουσιάζονται ξεχωριστά τα αθλήματα τα οποία  εδρεύουν στην πόλη, είτε  ομαδικό, είτε ατομικό: Τένις, Μπάσκετ , Handball, Beach volley, Ποδόσφαιρο, Κωπηλασία, Ιστιοπλοΐα, Άρση Βαρών, Ξιφασκία και Κολύμβηση.

Από κάθε σωματείο θα υπάρχουν οι προπονητές που είναι πιστοποιημένοι από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α για να εξηγήσουν  τις δραστηριότητές που θα υπάρχουν στον κάθε άθλημα , το πρόγραμμα του κάθε συλλόγου και επιτόπια επίδειξη των συλλόγων με την δραστηριότητες τους.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης «είναι να δώσουμε την δυνατότητα  στο παιδί να διαλέξει από μόνο του τι άθλημα του αρέσει και την επιλογή που έχει κάνει αν θέλει να συνεχίσει όλη την επερχόμενη  σχολική χρονιά στο άθλημα που του άρεσε περισσότερο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ