Ήπειρος

Mαθαίνουμε στα παιδιά σωστή οδηγική συνείδηση

Off

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αρταίων υποδέχεται  επισκέψεις μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας αλλά και άλλων Δήμων.

Σε συνεργασία με την Τροχαία Άρτας, μαθητές από σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιούν καθημερινά εκπαιδευτική επίσκεψη. Οι υπεύθυνοι του Δήμου και αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Άρτας συζητούν με τα παιδιά για την σήμανση και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ξεναγούν στους χώρους του πάρκου τα παιδιά ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής, ενώ στη συνέχεια  τους εφαρμόζουν στην πράξη οδηγώντας τα ηλεκτρικά πατίνια που τους διαθέτει ο Δήμος.

«Επιδίωξη μας είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής να επιτελέσει το ρόλο του, προάγοντας την οδική συνείδηση και προσφέροντας στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Άρτας  για την συμβολή της, και τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που μας επισκέπτονται όχι μόνο από την Άρτα άλλα και από άλλους Δήμους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ