Επικαιρότητα

Μία διαφορετική εικόνα για το πάρκο στο Άλσος

Off

Σε κοινή δράση προχώρησε το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και ο Δήμος Ιωαννιτών για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό του πάρκου στο Άλσος.

Για ένα διήμερο οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ συνεπικουρούμενοι από τις υπηρεσίες του Δήμου καθάρισαν, έκοψαν χόρτα, έβαψαν τα παγκάκια και παραδίδουν πλέον τον χώρο στους πολίτες. Το αμέσως επόμενο διάστημα από τον Δήμο θα προχωρήσει ο καθαρισμός των αγαλμάτων για τον οποίο απαιτούνται ειδικά υλικά, αλλά και τεχνογνωσία.

Ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Γιάννης Παπαχρήστος σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε ότι «για μας ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση καθώς είναι θεραπευτική. Τα μέλη μας έρχονται σε σύγκρουση με τον παλιό τρόπο ζωής τους, με τη χρήση και «καθαρά» συμμετέχουν στην κοινωνία. Το ΚΕΘΕΑ στηρίζει την ενεργή συμμετοχή και τη δράση σε τέτοιες ενέργειες».

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τον υπεύθυνο και όλους τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ γιατί δείχνουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά τους να πάρουν πίσω τη ζωή τους. Στο άμεσο μέλλον θα οργανώσουμε κι άλλες παρόμοιες δράσεις» υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Για τους

βανδαλισμούς

Τόνισε ακόμα ότι ο Δήμος στηρίζει κάθε εθελοντική δράση για αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και υπογράμμισε την ανάγκη «αντίστασης της κοινωνίας» στους βανδαλισμούς.

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει όλους μας. Κανένας δεν θέλει την πόλη του βανδαλισμένη, όπως δεν θέλει και το σπίτι του. Τα φαινόμενα αυτά πρέπει να απομονωθούν και να εξαλειφθούν. Δεν μπορεί να καταργείται ο πολιτισμός. Χρειάζεται μία αντίσταση ποιότητας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ