Ήπειρος

Υψηλές υπηρεσίες, χαμηλές τιμές

Off

Τις καλές εποχές πριν την περίοδο της κρίσης, θυμίζει η τουριστική κίνηση και η επισκεψιμότητα των ημερών στο σύνολο του νομού Ιωαννίνων. Πληρότητες που τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά ξεπερνούν το 85% και φτάνουν μέχρι το 100% τόσο στην πόλη, όσο και στους ορεινούς όγκους, αποτελούν μία σημαντική οικονομική ανάσα για τον κλάδο, και γενικότερα για την τοπική οικονομία.
Η περιοχή των Ιωαννίνων βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ των τριών πρώτων προορισμών των ελλήνων επισκεπτών, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα των αφίξεων και διανυκτερεύσεων, αλλά και στον υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε συνδυασμό με τις τιμές.
Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, όπως ανέφερε ο Σαμ Κουδούνης, υπεύθυνος σχεδιασμού και ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, που αναφέρθηκε στο τρίπτυχο των λόγων που εξηγούν την υψηλή επισκεψιμότητα της περιοχής.
«Την εικόνα αυτή τη βλέπουμε πλέον πολύ σπάνια και έχουμε ένα ζήσουμε τέτοια Χριστούγεννα από την περίοδο του 2009. Αυτό που βρίσκουν οι επισκέπτες είναι η ποικιλία των εναλλακτικών επιλογών, η φυσική ομορφιά και η αίσθηση της αναζήτησης και ανακάλυψης κάτι άγνωστο. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου και οι τιμές προσιτές. Γίνεται μία μεγάλη και συστηματική προσπάθεια από όλους και πιστεύουμε, ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι χειροπιαστά», σημείωσε. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Κ. Βλάχος τόνισε, ότι η αυξημένη επισκεψιμότητα των ημερών κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μία από τις δυσκολότερες χρονιές για τον κλάδο.
Τέλος, ο Κων. Κρικώνης, εκπρόσωπος της εταιρείας Data Analysis που έχει αναλάβει την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων από τις απαντήσεις των επισκεπτών στα ερωτηματολόγια της Ένωσης Ξενοδόχων επιβεβαίωσε την ικανοποίηση των επισκεπτών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον συνδυασμό αυτών με τα πακέτα των τιμών.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου