Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 02:26
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουλίου 2023
Αθλητικά

Ο Άγιαξ δεν ξεχνά τον «Άγιαξ της Ηπείρου»

Off

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες (6 Ιουλίου) από το ιστορικό φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του θρυλικού Άγιαξ στους «Ζωσιμάδες».

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, ο κόσμος του ΠΑΣ και του ποδοσφαίρου συνολικά έδειξε να έχει παλμό και πάθος και 4000 και πλέον φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες για να χειροκροτήσουν τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων. Η εμπειρία για όλους ήταν μοναδική, με τους Ολλανδούς να εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες για την υποδοχή, τη φιλοξενία και όσα είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τις πέντε ημέρες που έμειναν στα Ιωάννινα και περιηγήθηκαν κιόλας στα παράλια, στην αρχαία Δωδώνη, στο Ζαγόρι και το Μέτσοβο.

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, οι βετεράνοι του Άγιαξ, οι Lucky Ajax όπως είναι το όνομά τους, θυμήθηκαν την παρουσία τους στην Ελλάδα και τα Ιωάννινα και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (ajax.nl) συνοδεύουν το ημίωρης διάρκειας βίντεο από την παρουσία τους στην Ελλάδα και το φιλικό παιχνίδι, με ένα συγκινητικό κείμενο για τους «φίλους» από τα Ιωάννινα.

Έτσι, παρατίθεται ουσιαστικά το ιστορικό των επισκέψεων στην Περιφέρεια Ηπείρου και τον Αλ. Καχριμάνη, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και στη συνάντησή τους με τον εκλιπόντα δήμαρχο Μ. Ελισάφ, στις βόλτες τους στην πόλη και το Νησί, το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, την Πάργα, το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και φυσικά στο παιχνίδι. Η οικογένεια των Lucky Ajax εκφράζει το θαυμασμό της για την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον σύλλογο συνολικά, για τους φιλάθλους του ΠΑΣ που τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, ενώ ειδική μνεία γίνεται και στον Μπάρι Χούλσοφ, μία θρυλική φυσιογνωμία του μεγάλου Άγιαξ της δεκαετίας του 1970 που διετέλεσε και προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ