Ήπειρος

Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση

Off

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΙ από την απόφαση της διοίκησης για τη μετεγκατάσταση της επιχείρησης στη Ριζάρειο Πολιτεία, μετακίνηση που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. 
Με την απόφαση αυτή άλλωστε μπήκε πρόωρο τέλος στα σενάρια περί μετεγκατάστασης σε κτήριο του δήμου Ιωαννιτών στη ΔΕ Παμβώτιδας (πρώην δημαρχείο) ή ακόμη και στο ΚΕΠΑΒΙ ή σε άλλους χώρους που δεν πληρούν όμως τις προδιαγραφές για τη λειτουργία της επιχείρησης. 
Ήδη, έχουν μετακομίσει τα τμήματα που στεγαζόταν στο Πέραμα και τον Κατσικά και προχωρά η μεταφορά γραφείων από το κεντρικό κτίριο.
Το μόνο που αναμένεται να παραμείνει στο κέντρο της πόλης είναι τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ προκειμένου να εξυπηρετούν τους πολίτες που θέλουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και δεν το κάνουν μέσω τραπέζης.
 Ο πρόεδρος των εργαζομένων Βασίλης Μασσαλάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μετακόμιση και συντάχτηκε με την απόφαση της δημοτικής αρχής. 
«Είναι μια κίνηση σημαντική την οποία είχαμε αιτηθεί και εμείς. Πιστεύουμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση η αλλαγή αυτή δεδομένου ότι θα υπάρχει καλύτερη συνοχή στην Επιχείρηση που μέχρι τώρα ήταν διασκορπισμένη και άρα δεν μπορούσε να δουλέψει με σωστή οργάνωση» λέει χαρακτηριστικά.

Θα βρει στέγη 
το ΚΕΠ;
Η μετεγκατάσταση της ΔΕΥΑΙ από το κτήριο στην οδό Βενιζέλου αναμένεται ωστόσο να επιφέρει και μία καλή είδηση για τους πολίτες των Ιωαννίνων, που ταλαιπωρούνται καθημερινά προσπαθώντας να εξυπηρετηθούν στις ανεπαρκείς εγκαταστάσεις του ΚΕΠ στην οδό Ναπ. Ζέρβα. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμος Ιωαννιτών θα επιδιώξει τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ στο κτήριο της οδού Βενιζέλου, που είναι ιδιόκτητο, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και προφανώς με την κατάλληλη συντήρηση και ανακαίνιση, μπορεί να φιλοξενήσει το ΚΕΠ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου