Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 11:23
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Φεβρουαρίου 2016
Ήπειρος

«Κλειστόν» ήταν το μήνυμα της αγοράς

Off

Από πολλούς παράγοντες αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται η επιτυχία μίας απεργιακής κινητοποίησης και για τον εμπορικό κόσμο της πόλης, η χθεσινή απεργία ήταν ίσως η πλέον επιτυχημένη από άποψη συμμετοχής στη σύγχρονη πολιτική ιστορία. Η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση ξεπέρασε το 90% αφού ελάχιστα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης και η αγορά της πόλης θύμιζε μέρες και ώρες που τα καταστήματα είναι έτσι κι αλλιώς κλειστά. 
Ακόμη και οι καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης που σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν δεν ακολουθούσαν τη γενική γραμμή για τη συμμετοχή στην απεργία, παρέμειναν κλειστά, με τον εμπορικό κόσμο να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στις νέες προτάσεις της κυβέρνησης τόσο για το ασφαλιστικό, όσο και για το φορολογικό που θα ακολουθήσει. 
Σε ορισμένους κλάδους μάλιστα, όπως στους αρτοποιούς, η συμμετοχή στην απεργία άγγιξε το 100%, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι στην απεργία συμμετείχαν και πολλά υποκαταστήματα πολυκαταστημάτων, κάποια μάλιστα ξένων συμφερόντων που λειτουργούν στην πόλη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου