Ήπειρος

Είχε φουλάρει το αυτοκίνητο με χασίς

Off

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ελεύθερο Κόνιτσας, όταν είδαν την εικόνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που οδηγούσε ένας 40χρονος αλβανός. Δεκάδες δέματα ακατέργαστης κάνναβης είχαν τοποθετηθεί στο πορτ παγκάζ του οχήματος ακόμη όμως και στα πίσω και μπροστινά καθίσματα χωρίς καμία προσπάθεια επιμελούς κάλυψης και μεταφοράς, σαν να επρόκειτο για μεταφορά τροφίμων!
Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών. Όπως διαπιστώθηκε, ο 40χρονος αλβανός υπήκοος προσπάθησε να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας 200 κιλά και 350 γραμμάρια κάνναβης, συσκευασμένα σε 131 δέματα με σκοπό την εμπορία.
Είναι η πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά της περιοχής που μία τόσο μεγάλη ποσότητα επιχειρείται να μεταφερθεί με τέτοιον τρόπο, γεγονός που αν μη τι άλλο προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές, που αναζητούν συνεργάτες του 40χρονου ή και άλλες πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και το ρόλο πιθανών συνεργών του. Έκπληξη προκάλεσε ακόμη και το δρομολόγιο που επέλεξε να κινηθεί ο 40χρονος μέσα από το δρόμο Ελεύθερο – Πάδες – Άρματα – Βασιλίτσα, προκειμένου να φτάσει γρηγορότερα στον τελικό προορισμό του ή σε κάποιο σημείο που θα συναντούσε συνεργάτες του, που θα συνέχιζαν εκείνοι τη μεταφορά.
Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκε το ποσό των 700 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ