Ήπειρος

Αυξάνει το δίκτυο των απινιδωτών στην πόλη

Off

Σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, όπου κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας υπάρχει πολύς κόσμος, τοποθετήθηκε ο αυτόματος απινιδωτής που αγοράστηκε με δαπάνες του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και αποτελεί μέρος του δικτύου που εγκαθιστά η Περιφέρεια Ηπείρου. 
Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στην είσοδο του Επιμελητηριακού Μεγάρου στην οδό Αραβαντινού και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το παρών έδωσαν ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Μήτσης, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ Πότσης, Καραμπίνας και Σιαράβας και ακόμη ιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ και μέλη του Ερυθρού Σταυρού.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Μήτσης τόνισε, πως ο φορέας στον οποίο προΐσταται δε θα μπορούσε να απουσιάσει από το γενικό προσκλητήριο της περιφέρειας για την ενίσχυση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. 
Θερμές ευχαριστίες προς το Επιμελητήριο και προς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πότση για την προσπάθειά του εξέφρασε ο Αλ. Καχριμάνης, με την επισήμανση, ότι στόχος είναι να καλυφθεί όσο γίνεται περισσότερο η γεωγραφική περιφέρεια της Ηπείρου με αυτόματους απινιδωτές και να εκπαιδευτούν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ