Ήπειρος

Έζησαν τον τρόμο στα χέρια των ληστών

Off

Αντιμέτωπο με τον τρόμο και τον παρ’ ολίγον θάνατό τους βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βασιλικό Πωγωνίου, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. 
Όπως καταγγέλθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα και ενώ το ζευγάρι κοιμόταν, τρεις άγνωστοι δράστες παραβίασαν το σπίτι τους, με σκοπό τη διάρρηξη. Οι ηλικιωμένοι όμως ηλικίας 84 και 78 ετών αντίστοιχα, τούς αντιλήφθηκαν και εκείνοι με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν. 
Ακολούθως, αφού ερεύνησαν, κάνοντας άνω κάτω τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, αφαίρεσαν ένα χρυσό κόσμημα, χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 1000 ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Και οι τρεις δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, όμως οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή με τους κατοίκους του Βασιλικού, αλλά και γειτονικών χωριών να είναι τρομοκρατημένοι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού το χθεσινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία αλυσίδα αντίστοιχων κλοπών και διαρρήξεων το τελευταίο διάστημα.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου