Ήπειρος

Σε νέο χώρο εγκαταστάθηκε το 2ο ΚΑΠΗ

Off

Σε νέο χώρο, πολύ πιο άνετο και λειτουργικό από τον προηγούμενο στεγάζεται εδώ και λίγες ημέρες το 2ο ΚΑΠΗ του δήμου Ιωαννιτών. 
Οι νέες εγκαταστάσεις του 2ου ΚΑΠΗ εγκαινιάστηκαν – παρότι πρόκειται για μετεγκατάσταση και όχι για νέα δομή – παρουσία του δημάρχου Θ. Μπέγκα, του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ Φ. Τσουμάνη, 
της αντιπροέδρου Εύης Σίμου και φυσικά δεκάδων μελών της δομής.
Οι νέες εγκαταστάσεις της δομής βρίσκονται στην οδό Ζίνη παραπλεύρως του Λυκείου της Ζωσιμαίας Σχολής και ο χώρος διαθέτει 
μια μεγάλη αίθουσα συνάντησης και ψυχαγωγίας των μελών του ΚΑΠΗ, με εντευκτήριο. Επίσης διαθέτει ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο και μια δεύτερη μεγάλη αίθουσα που χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες που προσφέρονται στα μέλη του ΚΑΠΗ (χορευτικό, χορωδία, χειροτεχνία, γυμναστική κ.λπ).
Τόσο ο κ. Μπέγκας, όσο και ο κ. Τσουμάνης, μίλησαν για μια μέρα χαράς, τονίζοντας ότι για τη δημοτική αρχή είναι σταθερή προτεραιότητά της η φροντίδα της Τρίτης Ηλικίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. 
Εκ μέρους των μελών του ΚΑΠΗ και ως εκπρόσωπος τους, η Άννα Γκόγκου μίλησε για όσα προσφέρονται στο ΚΑΠΗ, ευχαριστώντας εκ μέρους όλων τη δημοτική αρχή.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος συνεχάρη τον πρόεδρο και συνολικά τη διοίκηση και το προσωπικό του ΟΚΠΑΠΑ «για την πολύ σημαντική δουλειά τους, ενώ μίλησε για την «πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή σε ότι αφορά στην κοινωνική πολιτική.
Όπως σημείωσε ο κ. Μπέγκας, «ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο,   επειδή έχουμε ένταση των κοινωνικών προβλημάτων και αυξάνονται οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες, καταβάλλουμε υπερβάλλουσα προσπάθεια. Το κράτος δυστυχώς μετέφερε τεράστιες ευθύνες στην αυτοδιοίκηση σε σχέση με τη στήριξη των ευαίσθητων συμπολιτών μας και νομίζω ότι έχουμε ανταποκριθεί με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στο ρόλο μας αυτό. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την προσφορά μας στους ηλικιωμένους, είναι στο μυαλό μας και στην καρδιά μας αυτή η σκέψη και παρότι διανύουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο, θα προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Τρίτη Ηλικία και συνολικά στην κοινωνία μας και τις πιο ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας».  
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που δίνει ο νέος χώρος του 2ου ΚΑΠΗ, λέγοντας πως «τον φτιάξαμε να είναι άνετος, ζεστός, ευχάριστος και να περνάτε καλά. Είναι δικός σας χώρος και πιστεύω ότι έχει τα πάντα για να υποστηρίξει τις δραστηριότητες σας». 
Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κάλεσε ακόμα περισσότερους συμπολίτες  να έρθουν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών. 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ