Πολιτισμός

«Ήρθες και θα μείνεις» στη σκηνή

Off

Την κωμωδία «Ήρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη, θα παρουσιάσουν και στην πόλη μας,  Παρασκευή , το Σάββατο και την Κυριακή 25 έως 27 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, ο Γρηγόρης Βαλτινός, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια,
Ένα ανατρεπτικό ρομάντζο, μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία, μια γοητευτική απόδειξη επί σκηνής της φράσης του Όσκαρ Ουάιλντ: «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις». 
Τόσο το πλαίσιο όσο και τη μάχη την προσώπων οι συγγραφείς τα είδαν από την εύθυμη πλευρά τους. Έτσι που το έργο τους χαρακτηρίστηκε από την κριτική ‘τρελό ρομάντζο’ και ‘σπαρταριστά εξωφρενικό’. 
Αλλά πίσω από τη διασκεδαστική όψη του, προβαίνει η ανταύγεια του αγώνα για την επιβίωση και της αγωνίας για επιτυχία μέσα σε μια ανελέητη αρένα… η ατέλειωτη διελκυστίνδα της ζωτικής ανάγκης για αγάπη και έρωτα, και του φόβου για τον έρωτα και την αγάπη».
Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ, Σάββατο 18:00 το απόγευμα και 21:00 το βράδυ και Κυριακή στις 20:00 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων: κατάστημα «Rock Shop», Βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης», κατάστημα «Ίρις», Πνευματικό Κέντρο Δ. Ιωαννιτών. Τιμές εισιτηρίων: 14 κανονικό και 12 φοιτητικό/μαθητικό/άνεργοι.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου