Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 03:31
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαρτίου 2016
Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Καραγιάνη, Στη σκιά της σιωπής

Off

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και οι εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», το βιβλίο της Μαρίας Καραγιάνη, Στην σκιά της σιωπής. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Διευθύντρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, Μαρία Στρατσάνη και η συγγραφέας. Συντονίζει ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, Στέφανος Ντόβας. 
Αποσπάσματα διαβάζει ο ηθοποιός Βασίλης Σιάφης. Στο πιάνο συνοδεύει η Αλεξάνδρα Κορτσινόγλου. 
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου αναφέρεται: 
«Μπορούν μερικές μόλις λέξεις να ανατρέψουν την ίδια τη ροή της ζωής για πάντα;
Μόναχο, Δεκέμβριος του 1997. Ο Έκτορας, απόγονος ενός πρώην Γερμανού λοχαγού κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, επισκέπτεται τους γονείς του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Έπειτα από έναν καβγά, η μητέρα του λίγο πριν το θάνατό της, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που βαραίνει την συνείδησή της πενήντα τρία ολόκληρα χρόνια.
H Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην Καλαμάτα. Το 2003 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, και στη συνέχεια στην Νομική Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και λατρεύει τα ταξίδια. Η αγάπη της για τη θάλασσα την έκανε να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη γενέτειρα της, όπου εργάζεται ως Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου