Αθλητικά

Στο γήπεδο τρεις στροφές πριν το τέλος

Off

Στο γήπεδο επέστρεψαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Γ. Πετράκη, έχοντας την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, για τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
 Ο Λεβαδειακός είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΣ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας και οι Γιαννιώτες το μόνο που θέλουν να σκέφτονται είναι την επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η τελευταία όμως με τον Πανιώνιο εντός έδρας ήταν αυτή που πλήγωσε περισσότερο τους Γιαννιώτες που έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να πλησιάσουν στους τρεις βαθμούς τους κυανέρυθρους για την 5η θέση. 
Επειδή όμως ο Πανιώνιος δεν αποκλείεται να έχει την ίδια τύχη με αυτήν του ΠΑΣ με την αδειοδότηση και να μην τη λάβει, ακόμη και η 6η θέση θα είναι αρκετή για την ομάδα που θα την κατακτήσει, ώστε να αγωνιστεί αυτή στα πλέι οφ.
Στη χθεσινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες της ομάδας πλην των διεθνών Λίλα και Στρούνα. Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς και Μπέριος έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Βασικός ο Λίλα με 
την εθνική Αλβανίας
Μία ακόμη συμμετοχή ως βασικός με την εθνική Αλβανίας κατέγραψε ο Άντι Λίλα που αγωνίστηκε από την αρχή το Σάββατο στο φιλικό με την Αυστρία που έγινε στη Βιέννη. Ο παίκτης του ΠΑΣ αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Για την ιστορία η Αυστρία επικράτησε με 2-1 με τέρματα των Janko και Harmik στο πρώτο ημίχρονο ενώ η Αλβανία μείωσε στο 47’ με τον Lenjami. 

Τα σενάρια για Ίλιτς
Τις διαδικασίες για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου με τον Ίλιτς φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τουλάχιστον σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΣ μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα είναι από τους πρώτους που θα κληθούν να συζητήσουν με την ΠΑΕ το καλοκαίρι για το μέλλον του στην ομάδα, με τον ίδιο να έχει ήδη εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο αυτό.
Βασική προϋπόθεση ωστόσο για τέτοιου είδους συζητήσεις είναι να τελειώσει ευνοϊκά το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ